20 dec. 2010

A nins...

  Iarna a venit si culmea nu-i ca vara. Ca orice anotimp are bucurii, adica doua : Craciun si revelion, dar are si neplaceri : intretinerea, traficul, frigul, raceala, Boc IV, Base II ... Pardon, ultimii doi mentionati sunt in fiecare anotimp.
  Fiecare priveste iarna din punctul lui de vedere. De exemplu :
  Copilul observa un bun prilej de joaca. Merge la saniusi, face oameni de zapada, se bate cu bulgari, pana cand primeste una in fata, ajunge acasa si acolo ramane timp de o saptamana ca a racit. Dupa care o ia de la inceput.
  Propietarul de apartament se bucura de caldura. Caldura oferita de calorifer atunci cand nu se mai sparge cate o teava, caldura oferita de sirul de emotii prin care trece atunci cand vade cat trebuie sa plateasca la intretinere si caldura oferita de telefon atunci cand se cearta cu RADET-ul..... a si mai are parte inca o data de caldura emotiilor atunci cand vede factura la telefon.
  Soferul, iarna, are avantajul ca poate sa mearga in conditii bune, oricand si oriunde. Dezavantajul este ca nu are pe ce sa mearga.
  Parintii au avantajul ca au copii. Dezavantajul este creat tot de acestia pentru ca datorita lor, ei sunt obligati sa joace rolul de mos. Si de aici incepe marea tavatura cu umblatul prin magazine dupa cadouri, dupa brad si dupa tot ce mai trebuie. Aici au avantaj comerciantii. Pana cand se termina sezonul de iarna, raman cu marfa pe stoc si scad pretul. Aici avem avantaj noi.
  Si ar mai fi cateva puncte de vedere dar trebuie sa vezi si pozele:






























3 comentarii:

Luana spunea...

Super poze:X:X Si lu' mama ii plac :)

Anonim spunea...

wow beautiful! :)

Anonim spunea...

foarte tare! bravo